komsboy_more 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت مدیران و کاربران عزیز... کامپوننت jDownload رو از سایت جومینا دریافت کردم و به هنگام نصب روی اوکال پیام خطای مرتبط با دیتابیس میده که تصاویر رو ضمیمه کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما در سایت extensions.joomla.org دریافت کنید و نصب کنید ببینید مشکلی نداره؟ این ارور ، ارور دیتابیس هست... افزونه های دیگر درست نصب می شوند؟ نتیجه را اعلام کنید. شما یک چیزی را برسی کنید: از طریق phpmyadmin ، وارد دیتابیس شوید و ببنید جداول jdownloads وجود دارند یا نه. اگر بودند ، همشون را حذف کنید تا مشکل حل شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
komsboy_more 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما در سایت extensions.joomla.org دریافت کنید و نصب کنید ببینید مشکلی نداره؟ این ارور ، ارور دیتابیس هست... افزونه های دیگر درست نصب می شوند؟ نتیجه را اعلام کنید. شما یک چیزی را برسی کنید: از طریق phpmyadmin ، وارد دیتابیس شوید و ببنید جداول jdownloads وجود دارند یا نه. اگر بودند ، همشون را حذف کنید تا مشکل حل شود. یا علی با سلام و تشکر در پاسخگویی این ورژن رو از سایت خودشون دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد. com_jdownloads_1.8.2_stable_build_856 ظاهرا مشکل مربوط به فایل mod_jdownloads_top_1.5.zip داخل بسته هست... این فایل رو از داخل بسته حذف کردم و فقط پیام not found این فایل رو داد. از wampserver نسخه 2.0D استفاده میکنم که mySQL ورژن 5.5 داره... خودم حدس مسزنم برای این باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. روی هاست نصب کنید ببینید مشکلی ندارد؟ شما بسته ی mod_jdownloads_top_1.5.zip را که حذف کردید برای اینکه ارور ندهد ، باید این را که در xml اصلی معرفی شده است را حذف کنید.(کدش را) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
komsboy_more 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام. روی هاست نصب کنید ببینید مشکلی ندارد؟ شما بسته ی mod_jdownloads_top_1.5.zip را که حذف کردید برای اینکه ارور ندهد ، باید این را که در xml اصلی معرفی شده است را حذف کنید.(کدش را) یا علی امکان تست روی هاست رو نداریم. اما با حذف فایل مربوطه نیز از xml خطای زیر رو داد مجدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام این تاپیک را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-11416.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
komsboy_more 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام این تاپیک را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-11416.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون از شمات دوست عزیز... مشکل حل شد. ظاهرا به دلیل استفاده از MySQL ورژن 5.5 هست این پیام خطا که با اصلاح دستوران import درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahramghasemi 0 ارسال شده در شهریور 94 ممنون از شمات دوست عزیز... مشکل حل شد. ظاهرا به دلیل استفاده از MySQL ورژن 5.5 هست این پیام خطا که با اصلاح دستوران import درست شد. میشه بگید چطوری مشکلتون حل شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر