maka133 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز میخواستم بدونم امکان ارتباط ارسالها ما بین افراد در انجمن کیوننا هست ؟ بدینصورت که با ارسال مشکل مدیر سایت بتونه مطلع بشه و بتونه جواب بده ؟ ممنون و سپاسگزار :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز در كيوننا يك گزارش به مدير داره ولي من نديدم كه بشه در كيوننا بين اعضا هم پيام خصوصي ردوبدل بشه. بازم اگر اسن امكان هست من ازش بي خبرم! منظورتون رو ميشه واضح تر بفرماييد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام بصورت پیش فرض که خیر اگه بخواید باید با دوستان برنامه نویس صحبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maka133 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز در كيوننا يك گزارش به مدير داره ولي من نديدم كه بشه در كيوننا بين اعضا هم پيام خصوصي ردوبدل بشه. بازم اگر اسن امكان هست من ازش بي خبرم! منظورتون رو ميشه واضح تر بفرماييد!! دوست عزیز منظورم ارسال پیامک مرتبط با کیوننا بود نه پیام خصوصی .اشتباه از بنده بود چون در عنوان ارسال قید کرده بودم پیامک ولی در خود متن نه! اشتباه از من بود ولی ممنون که پاسخ دادین.ضمنا ارسال پیام بین اعضا هم به کمک افزونه قابل انجام هست منم تازه دیروز دیدم . در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزيز ميشه لينك دانلود افزونه ارسال پيام بين اعضا رو بذارين؟ فارسي هم شده يا انگليسي هست؟:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در فروردین 91 شما باید کد نویسی کنید برای چنین چیزی و به صورت پیش فرض چنین امکانی نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر