rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 با سلام! میخواستم ببینم چه جوری میتونم از جوملا 2.5 بیا به جوملا 1.5؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بنده تا این لحظه چنین امکانی رو ندیدم که بتونید از جوملا 2.5 مهاجرت کنید به جوملا 1.5 ... ! دلیل خاصی برای این کار دارید!؟ اگر خیلی براتون ضروری هست آخرین بک آپی که مربوط به جوملا 1.5 اتون بوده رو ریستور کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 والا دلیلش اینه که امروز یکی از دوستان جوملا 1.5 بنده رو به 2.5 تبدیل کرد!اما جوملا 2.5 قالب هاش و افزونه هاش کامل نیستند!الان که توی انجمن نگاه میکنم اکثرا افزونه هایی که من احتیاج دارم هنوز واسه 2.5 نوشته نشدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 درسته، یا باید جدیدترین بک آپ مربوط به جوملا 1.5 خود رو ریستور کنید یا اینکه روی همین جوملا 2.5 بمونید و افزونه هایی که مد نظر دارید و پیدا نکردید رو در انجمن درخواست بدید تا در صورت موجود بودن دوستان معرفی کنند در ضمن دیر یا زود باید به جوملا 2.5 مهاجرت کرد و افزونه های این نسخه نیز سریعا در حال گسترش هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در فروردین 91 درسته جناب فرحزادیان و همین جا جا داره از تیم واقعا فعال جومینا یه تشکر بکنم که واقعا دارن زحمت میکشن!جوملا 2.5 خیلی کامل تر و بهتره اما مشکل افزونه ها و قالب هاش هستن که اگه مثل 1.5 زیاد باشن عالی میشه! در کل از همتون ممنونم که به فکر بهتر شدن اینجا هستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز جوملای 1.5 شما سر جای خودش هست! جوملای 2.5 در پوشه jupgrade هست که با حذف آن پوشه هیچ مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر