ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشید در موقع نصب جوملابا این ارور مواجه شدم. 10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در کدام مرحله!؟ جوملای تیم جومینا رو دانلود و از اون استفاده کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 همون مرحله اول اول که فایل index رو از اول واسه نصب اجرا میکنم...از جوملای تیم جومینا هم استفاده کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 در لوکال نصب می کنید یا هاست ؟ هاست رایگان یا... ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 در هاست نصب کردم.هاستم رو خریداری کردم،رایگان نیست....دو هاست دارم و روی دوهاستم که نصب کردم این پیغام رو داده،تنظیمات نصب هم که توی مراحل نصبه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم دو سه روزه نمیتونم کاری انجام بدم....قبلا هم از حوملا استفاده هیچ استفاده ای نکردم .........لطفا راهنمایی فرمایید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 لطفاً بررسی کنید که سرور امکانات مورد نیاز برای نصب جوملا 2.5 که در لینک زیر درج شده است را دارا هست امکانات مورد نیاز برای نصب جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 این مشخصات هاستم هست: کنترل پانل قدرتمند cPanel 11.xبا وب سرور litespeed نصب رایگان سایت ساز ( ورد پرس . نیوک . جوملا و ... ) امکانات نامحدود (Email,Mysql,FTP,Park Domain,Addon Domain,...پهنای باند) فایروال سخت افزاری و نرم افزار جهت تأمین امنیت اطلاعات شما نصب بسته های مورد نیاز IonCube , Zend , ImageMagick , SOAP , CURL , PDO , Mod Rewrite و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 شما فقط از مدیر هاست بپرسید که امکانات زیر را داراست؟! باید نسخه این امکانات کمتر از این مقدار نباشه PHP 5.3 MySQL 5.0.4 Apache 2.x اگر این امکانات را داراست و باز نصب نمیشه در صورت تمایل اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا برای شما بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر