mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 باسلام دوستان من از کامپوننت acesef استفاده میکنم حالا وقتی یک نظر سنجی یا امتیاز و امثال اینها قرار میدم بعد از اینکه یه گزینه رو انتخاب میکنی خطای 404 میده چه کار کنم دومین مشکلم هم اینه که تیتر سایتم رو هم دو تا کرده به تصویر زیر نگاه کنید با عرض پوزش فکر کنم نباید این سوال سومی رو اینجا بپرسم اما چون کلی گشتم و هم اینکه نمیخوام یه پست جدید اضافه بشه این رو هم لطفا جواب بدهید یه ماژول هست که باعث تاخیر لود عکسها میشه هرچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد میشه لطف کنید لینکش رو بدید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. *********************** برای مشکل اول هم یک دموی آنلاین بگذارید.(آدرس سایتتان را قرار بدید تا چک کنیم.) برای مشکل دوم هم در منو ها ، منوی صفحه اصلی را باز کنید و مشخص کنید که عنوان این منو چی باشد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم لطفا طبق قوانین انجمن سوالاتی که به هم مرتبط نیست رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید... در ضمن در خصوص مشکلتون بارها در انجمن بحث شده و نیاز به کمی جستجو بود ... !!! ----------- آقای مانیان !!!!!!!!!!!!!! ---------- موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام جناب اقای فرحزادیان من تو انجمن جستجو کردم هیچ کدوم دوستان مشکل مشابهی نداشتن دموی انلاین www.funline .ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 چرا کسی جواب نمیده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. من الان مشاهده کردم. دلیل این ارور این است که مهمان ها به این کامپوننت دسترسی ندارند. احتمالا شما سطح دسترسی این کامپوننت را برای اعضا گذاشته اید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi12345 0 ارسال شده در فروردین 91 با تشکر از اقای مانیان ببخشید من که تو تنظیمات این کامپوننت اصلا سطح دسترسی ندیدم اگر ممکنه بفرمایید از کجا باید تغییرش بدم :thankyou: با تشکر از اقای مانیان ببخشید من که تو تنظیمات این کامپوننت اصلا سطح دسترسی ندیدم اگر ممکنه بفرمایید از کجا باید تغییرش بدم :thankyou: اگر هم که منظورتون خود نظرسنجی بوده باید بگم سطحش عمومی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر