pop3 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من از ماژول اسلاید دو بار استفاده کردم . اما یکیش حرکت نمی کنه و ایستاده است چیکار کنم مشکلش حل شود سایتم www.viraca.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام احتمال زیاد تداخل جی کوئری دارید... پلاگین جی کوئری که جهت رفع این تداخل قبلا در انجمن معرفی شده را نصب و فعال کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid71 0 ارسال شده در مرداد 91 کسی ماژولی نمی شناسه که بشه از یک ماژول 2بار استفاده کرد؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 جناب فرحزادیان که فرمودند با سلام احتمال زیاد تداخل جی کوئری دارید... پلاگین جی کوئری که جهت رفع این تداخل قبلا در انجمن معرفی شده را نصب و فعال کنید... موفق باشید بفرمایید این پلاگین هست نصب و فعال کنید...! http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر