محمد 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام حرفه ايترين فرم ساز جوملا كه تا كنون شناخته شده است فرم ساز فابريك است كه براي اولين بار نسخه فارسيشو در اينجا قرار ميدم خيلي براش زحمت كشيده ام اميدوارم ازش خوشتون بياد http://uploading.com/files/78am57d8/com_fabrik_2.0rc-Farsi-mohamad-hadinia.zip/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 این افزونه برای اعضا است دوست عزیز و شما دسترسی به آن ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 90 لینک دانلود پاک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز آقای تهرانی گفتن که: این افزونه برای اعضا است دوست عزیز و شما دسترسی به آن ندارید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdizz 0 ارسال شده در آذر 90 ای بابا ما که عضو هستیم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا دانلود نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شما عضو انجمن هستید دوست عزیز باید در سایت جومینا عضو بشید و البته شرایط رو هم مطالعه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdizz 0 ارسال شده در آذر 90 چند بار برای یه مطلب باید عضو بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم قسمت باید برم برای ثبت نام ؟؟؟؟؟ :huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آذر 90 چند بار برای یه مطلب باید عضو بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم قسمت باید برم برای ثبت نام ؟؟؟؟؟ :huh: طبق آخرین خبری که من دارم ، عضویت در سایت به دلیل درخواست های زیاد ، فعلا تا فردا (10 ذر 1390) بسته شده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در آذر 90 من که در به در دنبال یه فرمساز خوب میگردم درخواست داریم برای همه منتشر کنید فرمساز رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 90 با سلام فرم سازهای خوب دیگری هم برای عموم منتشر شده که می تونید بدون عضویت از سایت جومینا دریافت کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fwasus 0 ارسال شده در تیر 91 سلام چطوری میشه عناصر فابریک فرم مثلا عنوان لیبل رو راست چین کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام يه بزرگوار لطف كنه راهنمايي كنه . من نسخه 3.6.3 فابريك رو روي جوملا 2.5 نصب كردم مي خواستم ترجمش كنم ولي يه مشكل داره و اون اينه كه موقع اكسپورت ديتا به csv يه ديالوگ باز ميشه واين پيام رو نشون ميده Loading 0 / records. saving to و ديگه همين هيچ اتفاق ديگه اي نمي افته توي فوروم فابريك سرچ كردم ديدم خيلي ها اين مشكل رو داشتن اما به جواب قطعي نرسيدند البته چون من از نسخه رايگان استفاده مي كردم اجازه پست نداشتم براي همين نتونستم مشكل رو اونجا مطرح كنم . لطفن يه استاد بزرگوار مهرباني بفرماين لطفشون شامل حال ما بشه اگر از اين نسخه در 2.5 استفاده كردند و مشكلي نداشتن اعلام كنه ببينيم ايراد از كجاست . بسيار ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در دی 91 بازم سلام بزرگواري نبود ما رو ياري كنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر