fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 91 سلام ! دوستان همگی خسته نباشید ! من می خواهم در سایتم تقریبا یک چیزی شبیه فروشگاه راه بیاندازم ! یک سری کتاب دارم ! که می خواهم برای فروش قرار بدهم ! من از سیستم فروش آنلاین فایل متصل به شتاب استفاده کردم که در لینک زیر می توانید آن را در سایت من ببینید لینک سایت من اما این سیستم چند تا مشکل دارد ! اول از همه اینکه من می خواهم یک تصویر از فایل قرار دهم ! بعد هم می خواهم کاربر بعد از واریز آنی پول به سیات برگردد و بتواند آن را دانلود کند ! ولی این سیستم هیچکدام از این کار ها را انجام نمی دهد ! به ذهنم رسید از فروشگاه ساز استفاده کنم ! ولی متاسفانه اطلاعات خواستی درباره فروشگاه ساز ندارم ! آیا دوستان فکری به ذهنشان می رسد که مثلا از سیستم دیگری استفاده کنم ! یا اینکه اگر برای فروشگاه ساز ویرچومارت آموزشی دارند دوستان ممنون می شوم لینک بدهند ! منتظر راهنمائی دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام می تونید از فروشگاه ساز یاس هم استفاده کنید برای ویرچومارت هم چون کامپوننت بسیار پر آپشنی هست آموزش کاملی نمیشه پیدا کرد بهترین راهنما همونایی که تو سایت سازنده هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر