محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 با سلام. قالب Diablo یکی از قالب های جوملا 1.5 است که از سایت های بزرگ جوملا دانلود شده. ذانلود از آپلود سنتر جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست عزیز ضمن تشکر بابت قالب لطف کنید قالب رو میذارید دمو و سایت سازندش رو هم بگذارید دموی قالب سایت سازنده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام ممنون از قالب ولی از رو تصویر که فارسی به نظر نمیرسه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 91 سلام ممنون از قالب ولی از رو تصویر که فارسی به نظر نمیرسه درسته؟ سلام. تصویر برای یک سایت خارجی است. ضمنا بخش غیر فارسی هنوز راه نیوفتاده است! شما ببخش یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در فروردین 91 سلام ممنون از قالب ولی از رو تصویر که فارسی به نظر نمیرسه درسته؟ سلام. تصویر برای یک سایت خارجی است. ضمنا بخش غیر فارسی هنوز راه نیوفتاده است! شما ببخش یا حق نه دوست من فقط کنجکاو شدم که قالب فارسی هست یا نه در کل اگه سوء تفاهمی شده من عذر میخوام و اینکه میتونید دموی آنلاین قرار بدید یا اینکه از موقعیت های قالب یه اسکرین شات بزارید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر