faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 سلام من کامپوننت فوکا نصب کردم.بخش ،مجموعه ساختم و فایلم آپلود کردم و همچنین برای دسترسی در سایت منو ساختم و لینک به صفحه فایل زدم اما هیچی نشونم نمیده. آخرین ورژن فوکا هم میباشد از خود سایت اصلی دانلود کردم.1.3.9 ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چه خطایی می ده!؟ لطفا دمو آنلاین قرار دهید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 هیچ اروری نمیده صفحه خالی میاره .انگار که هیچی فایل آپلود نشده.اما داخل مدیریت اپلود شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faeze k 8 ارسال شده در فروردین 91 لطفا جواب بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما به سایت اصلی فوکا به آدرس http://www.phoca.cz بروید و آخرین نسخه ای که برای جوملا 1.5 هست را دانلود و نصب کنید. انشاالله درست می شود. من هم چنین مشکلی داشتم و با این کار حل شده است. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر