zeidolla 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان من امروز کامپوننت uddiem رو از ورژن 2 به ورژن 2.3 آپدیت کردم ولی به نظر نباید چنین کاری می کردم !! یه ارور میده به شرح زیر Important: You have not updated your database! Please refer to the README how to update uddeIM correctly! در ضمن پیام ها ارسال هم نمیشوند ! و همچنین همه پیامهای قبلی حذف شده اند ! لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم سپاس بیکران و بی نهایت شما را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام تیبل های این افزونه آپدیت نشدند! یک بک آپ از جداول فعلی این افزونه بگیرید و مجدد آپدیت یا نصب نسخه جدید رو انجام بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zeidolla 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوست نازنینم ممنونم از راهنمایی که فرمودین درست شد دستتون درد نکنه فقط یه سوال دیگه با اینکه ماژول های این افزونه رو هم نصب کردم و فعالشون هم کردم ولی پاپ آپ پیامها اجرا نمیشه ! دلیلش چی می تونه باشه ؟ ممنونم از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر