ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام خدمت دوستان،در حال نصب آخرین ورژن جوملا هستم؛ با این پیغام روبرو شدم،لطفا راهنمایی کنید.تنظیمات دیتابیس هم انجام شده 10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز در مرحله اول نصب که تنظیمات دیتابیس از شما خواسته نمی شود؟ که شما انجام دادید؟ بیشتر توضیح دهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadalidadi 0 ارسال شده در فروردین 91 ببخشید..آره..اخه یکی از هاست هام قبلا وردپرس رو روش نصب کردم ولی دیگری نه نصب نشده... حالا باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با توضیح دومتون کلا آدم گیج می شه ! جوملا 2.5 تیم جومینا رو دانلود کنید و از پایه شروع به نصب اش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر