m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 با سلام چطور میشه موقعیت های قالب نصب شده روی جوملا 2.5 رو مشاهده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام آقا محمد از شما دیگه انتظار نداشتم تو انجمن قبلا گفته شده که مثل جوملا 1.5 به آخر آدرس سایت عبارت زیر رو اضافه میکنی ?tp=1 البته قبلش باید بری تو مدیریت قالب --> تنظیمات نمایش موقعیت قالب رو فعال کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در فروردین 91 ممنون آقای دفاعی اما ظاهرا من سوالمو بد جوری مطرح کردم منظورم این بود که از سایت های دیگه؛ نه از سایت خودم که از فرمایش شما برداشت کردم اگه نمایش موقعیت ها غیر فعال باشه نمیشه مشاهده کرد و به طور پیش هم نمایش موقعیت ها در جوملا 2.5 غیر فعاله بازم ممنون و معذرت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattaribm 2 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز سوال جالبی بود ولی اگه غیر فعال باشه تا حالا راهی ندیدم برای این کار حافظ خدایت باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر