hoomanb 14 ارسال شده در مهر 89 سلام قبلا من از این اسکریپت استفاده کرده بودم ولی در حال حاضر وقتی وارد آدرسی که آن را قرار دادم می شوم پیام زیر را می دهد. به نظر شما مشکل از چیه؟ Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /110/index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. البته به تازگی هاست یک تغییر و تحولی داشته است. ممکن است مشکل از طرف انها باشد؟ متشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام استفاده از اين اسكريپت روي هاست هاي معمولي به كلي ممنوع هست و ممكنه منجر به حذف اكانت شما بدون اخطار بشه. آيا هاستتون وارزه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 89 موضوع این است که چرا قبلا اجرا می شد و در حال حاضر این پیام را می دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 ظاهراً فهميدنو بلاكش كردن و كاري كردن كه ديگه كار نكنه. براي من يه دفعه همين اتفاق افتاد و اكانتم هم حذف شد. دوستان ديگر اگر نظري داريد بگيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 89 من هر وقت می خواستم از این اسکریپت استفاده کنم اول از حالت فشده خارجش می کردم و بعد از تمام شدن کارم پاکش می کردم وروی همین حساب فکر نکنم فهمیده باشند اما ممکن است به طور کلی کلی کاری کرده باشند که این اسکریپت اصلا کار نکند؟ سوال دیگر اینکه آیا اسکریپت مشابهی وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 من حتی استفاده هم نکردم اما به خاطر اینکه ممکن بود ازش استفاده کنم اکانت من بسته شد. سرور ها به شدت کنترل میشه. بله می تونن کاری کنن که یه همچین چیزایی کار نکنه. بهترین در این زمینه همین rapid leench هست. دقیق نمیدونم اما شاید مشکل شما از چیز دیگه ای باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر