رفتن به مطلب
maka133

مشکل ورود به مدیریت ماژولها در جوملا 2.5.3

پست های پیشنهاد شده

با سلام خدمت تمامی دوستان و تبریک سال نو

بنده پس از نصب جوملا روی هاست و ورود به بخش مدیریت ماژولها با ارور 500 مواجه شدم که متن ارور اینه:

Out of sort memory; increase server sort buffer size SQL=SELECT a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out, a.checked_out_time, a.published+2*(e.enabled-1) as published, a.access, a.ordering, a.publish_up, a.publish_down,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,MIN(mm.menuid) AS pages,e.name AS name FROM `ujy3n_modules` AS a LEFT JOIN `ujy3n_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN ujy3n_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN ujy3n_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN ujy3n_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = a.id LEFT JOIN ujy3n_extensions AS e ON e.element = a.module WHERE (a.published IN (0, 1)) AND a.client_id = 0 GROUP BY a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out,a.checked_out_time, a.published, a.access, a.ordering,l.title, uc.name, ag.title, e.name,l.lang_code, uc.id, ag.id, mm.moduleid, e.element, a.publish_up, a.publish_down,e.enabled

دوستان لطفا کمکم کنید در رفع مشکل

ناگفته نماند که قبلا جوملا 1.5 داشتم که کلا از سی پنل حذف کردم .نمیدونم چطوری سی پنلم رو ریست کنم ولی کلا پوشه های روت رو حذف کردم .

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر ویژه :huh:

مشکل از بسته جوملا جوملا فارسی بود با نصب جوملای جومینا مشکل حل شد

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...