g.alireza 6 ارسال شده در دی 94 همه اینها داخل بخش تنظیمات کامپوننته نه داخل تنظیمات نیست! من میخوام یک نفر بدون اینکه تنظیمات این افزونه رو ببینه بیاد و نظرات سایت رو تایید کنه... فقط نظرات رو ببینه نه اینکه به تنظیمات jcomment هم دسترسی داشته باشه امیدورام منظورمو رسونده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در بهمن 94 نه داخل تنظیمات نیست! من میخوام یک نفر بدون اینکه تنظیمات این افزونه رو ببینه بیاد و نظرات سایت رو تایید کنه... فقط نظرات رو ببینه نه اینکه به تنظیمات jcomment هم دسترسی داشته باشه امیدورام منظورمو رسونده باشم دوستان لطفا یه راهنمایی بکنید خیلی وقته درگیر این موضوع هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novingate 0 ارسال شده در شهریور 96 از این نرم افزار میشه واسه سایت درب اتوماتیک استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 19 minutes قبل , novingate گفت: از این نرم افزار میشه واسه سایت درب اتوماتیک استفاده کرد؟ سلام دوست عزیز سایت شما بر اساس وردپرس هست نه جوملا، این افزونه هم مربوط به جوملا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر