halal314 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام؛ من داشتم کامپوننت jacomment و jomsocial رو نصب میکردم که یهو متوجه شدم صفحه اصلی سایتم بالا نمیاد و ارور زیر رو میده( البته فقط صفحه اول سایتم): -------------------------------------- Warning: require_once(/home/charogh/public_html/........com/components/com_jacomment/models/comments.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/charogh/public_html/..............com/modules/mod_jaclatest_comments/helper.php on line 16 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/charogh/public_html/............com/components/com_jacomment/models/comments.php' (include_path='.:/home/charogh/public_html/.............com/plugins/system/zend:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/charogh/public_html/.............com/modules/mod_jaclatest_comments/helper.php on line 16 ------------------------------------- و خواستم از مدیریت منو ها صفحه اصلی رو تغییر بدم که میگه "منو صفحه اصلی برای این زبان در حالت خروج قرار گرفت " و صفحه اصلی رو تغییر نمیده چیکار کنم حاااا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. به پوشه های components و administrator/components f بروید و پوشه های این دو کامپوننت را حذف کنید. سپس به phpmyadmin دیتابیس بروید و جداول مربوط به این دو کامپوننت را حذف کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر