رفتن به مطلب
شاهین سمیع عادل

چگونه جوملا سرعت اینترنتمان را تشخیص دهد ؟

پست های پیشنهاد شده

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان

یک سئوال داشتم . امیدوارم راهنماییم کنید .

بعضی از سایتها وقتی با اینترنت دیالاپ واردشان می شویم از عکس های کیفیت پایین تر برای لود شدن سایت استفاده می کنند و وقتی با ADSL واردشان می شویم از عکس های کیفیت بالاتر . چگونه می شود این قابلیت را به جوملا اضافه کرد تا سایت سریعتر لود شود.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این به طراحی سایت مربوط نیست. بلکه بخاطر تنظیمات در نظر گرفته شده جدید در برخی مرورگرها بوده و از جمله مرورگر اپرا و بعضا فایر فاکس هم این خاصیت را دارا هستند.

لینک به ارسال

سلام

در مرورگر اپرا گزینه ای وجود داره به نام Opera Turbo که با فعال کردن اون اگر سرعتتون پایین باشه فایل ها از سرور اپرا با کم شدن کیفیت تصویر لود میشه.

تو اپرا من که گاها فعال کردم این ارور رو می ده:

Opera Turbo is currently not available. It was not possible to establish a connection

که البته شاید مشکل از موقعیت مکانی ما باشه !!!

یا حـــــــق

لینک به ارسال

اين يك پلاگينه كه سرعت لود سايت شما رو بهينه مي كنه و اگر سرعت شما بين محدوده ي خاصي باشه خودش تشخيص ميده و از ادامه ي لود سايت جلوگيري مي كنه. در واقع يك كمپرسور براي عكساست. پيشنهاد مي كنم ازش استفاده نكنيد چون بعضي اوقات عكس رو حذف مي كنه و سايت شما نصفه بالا مياد

لینک به ارسال

سلام

اگر توجه كرده باشيد gmail هم مشابه همين سيستم رو داره يعني وقتي با اينترنت سرعت پايين واردش ميشي پيغام ميده كه basic html رو باز كن، سايت هاي زيادي هست كه اين سيستم رو داره. اما همه اين كار هار رو كه مرورگر انجام نميده مگه نه؟

راهي هست كه يه همچين سيستمي با جوملا ساخت؟

لینک به ارسال

با تشکر از همه دوستان

من هم همچون torghoundy عزیز با این موضوع در سایت های مختلف مخصوصاً گوگل برخورد کرده ام و می خواهم اگر بتوان راهی برای این موضوع پیدا کرد که در مرورگرهای فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر که اغلب مردم کار می کنند هم جواب دهد .

اگر دوستان راهنمایی های دیگری نیز دارند ممنون می شوم

لینک به ارسال

مدتها پیش در دریم ویور چنین امکانی را دیده بودم اما الان به خاطر ندارم. فکر میکنم اگر با کلمات کلیدی فارسی و انگلیسی، مضمون قضیه را جستجو کنید به جواب برسید.

در هنگام ارسال این پست بصورت همزمان این جمله را "load picture slowly" در جستجوگر گوگل نوشتم و سرچ کردم. نتایج زیاد بود.

مثلا هشتمین لینک از نتایج جستجو مربوط به انجمن تچ ساپورت گای بود. شما مطالعه و یافته های دیگر را نیز ببینید.

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...