sajjadnasiri 4 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان این فایلی رو که پیوست کردم آخرین نسخه کامپوننت تبلیغات adsmanagerr هست که امکانات خوبی به اون اضافه شده. اگر دوستانی باشند که css و جداول این کامپوننت را فارسی سازی (از راست به چپ و سایر تغییرات مربوطه ) را انجام بدهند من هم خودم به ترجمه لغات کامپوننت می پردازم تا بتونیم یک کار تمیز و مرتب رو برای استفاده خودمون و همه جوملا کار ها ارائه بدیم. پیشاپیش از همکاریتون ممنونم در صورت تمایل فایل رو بگیرید، تغییرات لازم رو روش انجام بدید و دوباره توی همین تاپیک آپلود کنید تا بتونیم با هم دیگه کار رو تکمیل کنیم. با تشکر دانلود کامپوننت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز من قبلا این افزونه را به تیم توسعه افزونه جومینا معرفی کرده ام. بودی فارسی و بهینه سازی می شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajjadnasiri 4 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز من قبلا این افزونه را به تیم توسعه افزونه جومینا معرفی کرده ام. بودی فارسی و بهینه سازی می شود. یا علی ضمن تشکر، منتظر انتشار آن هستیم. ضمنا در زمینه ترجمه اگر کمکی خواستید در خدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر