alireza007 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام به دوستان گل جومینایی:heart: عیدتون مبارک کامپوننت جی دانلودفارسی برای جوملا2.5 توضیحات نسخه جدید ازسایت سازنده توضیحات نسخه قبلی نسخه قبلیcom_jdownloads1.9.0 _stable_908 نسخه جدیدcom_jdownloads_1.9.0_stable_925 دانلود دانلودکامپوننت جی دانلود برای جوملا1.6و1.7و2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanu 2 ارسال شده در فروردین 91 بسته کمپوننت مدیریت دانلود حرفه ای جی دانلود به همراه اصلاح ترجمه برخی لغات و افزونه های کاربردی جی دانلود شامل الحاقات : plg_editors-xtd_jdownloads_2.0.1 ext_acesef_jdownloads-free yoonique_jdownloads_sh404sef jdownloads_content_plugin_2.0.6 mod_jdownloads_last_updated_2.00 mod_jdownloads_latest_2.0.1 mod_jdownloads_rated_2.0 mod_jdownloads_top_2.0.2 com_jdownloads_build _925 ابتدا از حالت فشرده خارج وسپس اقدام به نصب افزونه ها نمایید دریافت بسته کامل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliramazani 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 لينك دانلود خرابه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوستان یکی دو روز است که یک مشکلی برای آپلود سنتر جومینا پیش اومده!!! صبور باشید انشالله بزودی حل میشه.:thankyou: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام به دوستان گل جومینایی:heart: عیدتون مبارک کامپوننت جی دانلودفارسی برای جوملا2.5 توضیحات نسخه جدید ازسایت سازنده توضیحات نسخه قبلی نسخه قبلیcom_jdownloads1.9.0 _stable_908 نسخه جدیدcom_jdownloads_1.9.0_stable_925 دانلود دانلودکامپوننت جی دانلود برای جوملا1.6و1.7و2.5 من این کامپوننت را نصب کردم ویک منوی دانلود در وب سایتم ساختم چگونه از این کامپوننت استفاده کنم تا فایلهای که از طریق این کامپوننت آپلود کردم لینک آنها در صفحه دانلود وب سایتم نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام باید پلاگین این کامپوننت رو نصب کنید. دکمه این پلاگین زیر ویرایشگر متن قرار دارد. درست کنار ادامه مطلب یا شکست صفحه یا ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 91 فقط این قسمتjdownloads_content_plugin_2.0.6+کامپوننت نصب کردم حالا چگونه لینکهای دانلود در صفحه دانلود نشان دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام خوب بعد از آپلود فایل درون کامپوننت , وقتی میخواهید مطلبی اراسل کنید به دکمه زیر ویرایشگر کلیک کنید و فایل رو انتخاب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 91 اینها نصب نکردم آیا نیازی است لطفا در مورد عملکرد هر کدام توضیحاتی بفرمائید plg_editors-xtd_jdownloads_2.0.1 ext_acesef_jdownloads-free yoonique_jdownloads_sh404sef mod_jdownloads_last_updated_2.00 وقتی این را ext_acesef_jdownloads-free نصب میکنم این خطا میده در لوکا ل دارم تست میکنم امکان شناسایی فایل manifest وجود ندارد خطا COM_INSTALLER_TYPE_TYPE_ACESEF_EXT در نصب این ماژول mod_pass2download نصب کردم تا کسانی که رمز عبور میدانند دانلود کنند حالا چگونه میتوان از این ماژول استفاده کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اینها نصب نکردم آیا نیازی است لطفا در مورد عملکرد هر کدام توضیحاتی بفرمائید plg_editors-xtd_jdownloads_2.0.1 ext_acesef_jdownloads-free yoonique_jdownloads_sh404sef mod_jdownloads_last_updated_2.00 مورد دوم و سوم را زمانی میتونید نصب کنید که کامپوننتهای مربوطه (acesef یا sh404sef) را در صورت تمایل نصب کرده باشید که مربوط به سئو میباشند این ماژول mod_pass2download نصب کردم تا کسانی که رمز عبور میدانند دانلود کنند حالا چگونه میتوان از این ماژول استفاده کرد سوال جدید در تاپیک جدید و در بخش مرتبط با سوال ! قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام به دوستان گل جومینایی:heart: عیدتون مبارک کامپوننت جی دانلودفارسی برای جوملا2.5 توضیحات نسخه جدید ازسایت سازنده توضیحات نسخه قبلی نسخه قبلیcom_jdownloads1.9.0 _stable_908 نسخه جدیدcom_jdownloads_1.9.0_stable_925 دانلود دانلودکامپوننت جی دانلود برای جوملا1.6و1.7و2.5 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم منوش اینطوریه و کارهم نمی کنه نسخه جوملا 2.5.7 چجوری درست میشه خیلی لازمش دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalalmolaei 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام مورد دوم و سوم را زمانی میتونید نصب کنید که کامپوننتهای مربوطه (acesef یا sh404sef) را در صورت تمایل نصب کرده باشید که مربوط به سئو میباشند سوال جدید در تاپیک جدید و در بخش مرتبط با سوال ! قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام آقا من اين ماژول رو نصب كردم،تو كامپوننتام هست ولي تو ليست ماژولام نيست اگه كمك كنيد خييييييييييلي ممنون ميشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) درود بر شما سلام آقا من اين ماژول رو نصب كردم،تو كامپوننتام هست ولي تو ليست ماژولام نيست اگه كمك كنيد خييييييييييلي ممنون ميشم برای یک مشکل چند تاپیک و پست ایجاد نکنید در همان تاپیک ایجاد شده پیگیر باشید : http://forum.joomina.ir/topic/23564-%D9%85%D8%B4%D9%83%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-jdownload/ لطفن قوانین را رعایت کنید ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر