net_vahid 1 ارسال شده در فروردین 91 با درود و تبریک سال نو ، من ماژول لایت باکس فیسبوک رو نصب کردم ، در واقع مشکلم با ماژول نیست مشکلم با پیداکردن آیدی صفحه فیسبوک هست ، چون برای گرفتن اطلاعات از فیسبوک تو ماژول باید آیدی صفحه فیسبوک رو وارد کنی ، بعضی صفحه ها هستند که آیدی صفحه تو همون url هست ولی بعضی صفحه ها این ایدی رو ندارن ، مثلا facebook.com/joomlart با اینکه تو آدرسش آیدی نداره ولی آیدی صفحش 123144964369587 هست ، حالا من چه جوری میتونم تو یک صفحه دیگه شبیه همین جوملارت آیدی صفحه رو پیدا میکنم ، تو فیسبوک هم کلی گشتم ولی به چیزی نرسیدم ، پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در فروردین 91 وای ، چرا کسی نیست جواب منو بده ! فکر کنم همه عید دیدنی رفتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما مثل همین facebook.com/joomlart عمل کنید. ببینید شما اول یک همچین آدرسی در فیسبوک بسازید. برای ساختن چنین آدرسی ، شما باید ابتدا اکانتتون را در فیسبوک تائید کنید. برای تائید به آدرس www.facebook.com/username ّروید و از طریق sms تائید کنید. بعد از تائید ، به تنظیمات خودتان در فیسبوک بروید و در قسمت نام کاربری ، یک نام کاربری بسازید. سپس این نام کاربری را به این ماژول وصل کنید. مثلا صفحه فیسبوکی من این است: www.facebook.com/matlabha یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما مثل همین facebook.com/joomlart عمل کنید. ببینید شما اول یک همچین آدرسی در فیسبوک بسازید. برای ساختن چنین آدرسی ، شما باید ابتدا اکانتتون را در فیسبوک تائید کنید. برای تائید به آدرس www.facebook.com/username ّروید و از طریق sms تائید کنید. بعد از تائید ، به تنظیمات خودتان در فیسبوک بروید و در قسمت نام کاربری ، یک نام کاربری بسازید. سپس این نام کاربری را به این ماژول وصل کنید. مثلا صفحه فیسبوکی من این است: www.facebook.com/matlabha یا علی فکر کنم منظور منو کامل متوجه نشدید ! خوب آیدی همین صفحه شما چند هست ؟ صفحه من قبلا ساخته شده دوست عزیز ، با نام کاربری به ماژول وصل نمیشه با آیدی صفحه به ماژول وصل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در فروردین 91 ممنون از دوستان خودم راشو پیدا کردم:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا راهی را که پیدا کردید را اینجا شرح دهید تا تاپیک به نتیجه برسد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
net_vahid 1 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز لطفا راهی را که پیدا کردید را اینجا شرح دهید تا تاپیک به نتیجه برسد. یا علی باشه دوست عزیز ،این مطلب رو از یه فروم انگلیسی پیدا کردم ، برای این منظور باید فقط روی مرورگر آدرس http://graph.facebook.com/ به علاوه آدرس صفحه رو وارد کنید برای مثال همین صفحه شما میشه http://graph.facebook.com/matlabha وقتی باز بشه همه مشخصات صفحه اعم از تاریخ شروع به کار صفحه ، تعداد افراد لایک زده ، ایمیل و ... مشاهد ه میشه : مثلا مشخصات صفحه شما به صورت زیر هست { "id": "100002340488815", "name": "\u0645\u0637\u0644\u0628 \u0647\u0627", "first_name": "\u0645\u0637\u0644\u0628", "last_name": "\u0647\u0627", "link": "http://www.facebook.com/matlabha", "username": "matlabha", "gender": "male", "locale": "fa_IR" } پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر