mehrfra 0 ارسال شده در شهریور 89 با عرض سلام راستش من توی این آدرس سایت یک ماژول روز شمار با تاریخ شمسی دیدم : لینک سایت یک روز شمار در سمت راست سایت قرار دارد که تاریخ شمسی داره . می خواستم ببینم از دوستان کسی می دونه این چه ماژولی است ؟؟؟ یا لینک دانلودش رو معرفی کنه ؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزيز جومينا اسكريپت با ديتالايف انجين ساخته شده نه جوملا. اين ماژول براي جوملا توي انجمن ها زياده. لطفاً قبل از ارسال پست يك جستجوي كوچك توي سايتهاي پشتيبان بكنيد. مي تونيد از سايت persianit دريافت كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 من نتونستم از سایتی که فرمودین این ماژول رو پیدا کنم. میشه لطفا لینکشو بذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز می توانید از این تاپیک یک تقویم دانلود کنید برای جستجوی بیشر به سایت جوملا یه سر بزن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 سلام این آدرس ها که فرمودین هیچ کدوم تقویمی که دوستمون خواستن رو ندارن (این سایت) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 با سلام باید از ماژولهای مشابه استفاده کنید که دوستان راهنمایی کردند... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز افزونه ای که شما دنبالش میگردد برای جوملا نیز وجود دارد اسمش Qivva Calendar for Eventlist این ماژول برای نمایش رویدادهاست ویژگی ها عبارتند از -نمایش اتقاقات و مناسبتهای و جلسات و یا تاریخ تولد و ... -نمایش مناسبت و یا محل برگزاری جلسه بصورت بالن -- میتوان از ماژول کپی گرفت و مناسبت ها و یا جلسات و یا تاریخ تولد و .... برای چندین ماه را نمایش داد -- و امکانات دیگر آدرس در سایت جوملا سایت اصلی دمو دانلود از جومینا اینم یه ماژول دیگه http://extensions.joomla.org/extensions/...13532&prev موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 البته منظور دوستمون فکر میکنم روز شمار فارسی باشه.آیا روزشمار فارسی با تقویم جلالی هم موجود است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر