teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در فروردین 91 با درود من میخام سایتم رو به یک پوشه انتقال بدم یعنی میخام به جای آدرس [/code]mysite.com حالت mysite.com/pushe رو ایجاد کنم کاری که من کردم تمام فایل ها و پوشه های موجود در روت اصلی سایت رو به پوشه مد نظر انتقال دادم بعد اومدم تنظیمات فایل config رو تغییر بدم (قسمت زیر) var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp'; با ارر مواجه شدم Could not open /home/mysite/public_html/pushe/configuration.php for writing: Permission denied دستی با نودپد هم عوضش کردم بازم ارر داد صفحه اول اومد ولی بقیه بسته بودن [code]ERROR_DEFAULT_404 PAGE NOT FOUND چیکار کنم؟ آیا درست عمل کردم؟ لینک تصاویر در مدیریت رسانه ها چی میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما باید سطح دسترسی رو درست کنید پرمیشن فایل کانفیگ رو روی 777 بذارید بعد تغییرات رو داخلش ثبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teha_co@yahoo.com 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما باید سطح دسترسی رو درست کنید پرمیشن فایل کانفیگ رو روی 777 بذارید بعد تغییرات رو داخلش ثبت کنید با درود اینکارو کردم درست شد ولیکن فقط صفحه اول درست لود میشه بقیه صفحات پیغام زیر رو میده ERROR_DEFAULT_404 PAGE NOT FOUND پس نباید فقط var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp'; رو تغییر بدم مثلا به var $log_path = 'home/username/ppppp/logs'; var $tmp_path = 'home/username/ppppp/tmp'; pppp ها پوشه جدیدند شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام بله ، آخرین کد صحیح است تست کنید ، نتیجه را ببینید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر