reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به اعضای جومینا من با نرم افزارCoffeeCup Web Form Builder یک فرم طراحی گرده ام :exclamation:حالا روی سایت هم آپلود می کنم حالا می خوام این فرم در کنار سایت به صورت ماژول قرار گیرید کی هم نمی دهد که به صورت HTML قرار داد من فرم را در زیر پیوست کرده ام کسی اگر می تونه کدی یا راه حلی نداره برای قرار دادن فرم در کنار سایت به صورت ماژول کمک کنه:thankyou: دانلود فرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام بحث ساخت ماژول برای جوملا بحث مفصلی هستش تو انجمن هم آموزش هایی گفته شده اما برای ساخت فرم و درج فرم در مطلب جوملا افزونه های خوبی داره چرا از اونا استفاده نمی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 من می خواهم فرم در کنار سایت زیر منوی اصلی بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای اینکار کافیست تا یک موقعیت در زیر منوی اصلیتون یا هر جای دیگه ای داشته باشید بعد با استفاده از پلاگین ModuleAnywhere میتونید هر ماژولی رو در موقعیت دلخواه تون قرار بدید این پلاگین ، یک دکمه به ادیتورتون اضافه میکنه لینک دانلود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 مشکل این هست کددی نمیده که به صورت HTML قرار بدم کد PHP هست:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 ببین اقا رضا اون فایلهایی که با اون برنامه ساخته میشه باید برای جوملا آماده و بهینه بشه شما باید MVC جوملا رو بشناسی http://docs.joomla.org/Developing_a_Model-View-Controller_Component_-_Part_1 هر اسکریپتی رو که نمیشه تو جوملا اجرا کرد البته این رو هم اضافه کنم استفاده از فرم ها به این شکل میتونه امنیت سایت شما رو هم به خطر بندازه چون باگ های زیادی توشون هست اما افزونه های جوملا رو خیلی ها بررسی و باگ هاشون رو معرفی و منتشر می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 91 خوب پس چه کار کنم این که شما می گین امنیت سایت رو پایین میاره کدی نیست که بتونم بزارم که این فرم رو نشون بده یا نرم افزاری که تبدیل کرده:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز همانطور که دوستمون گفتند ، چرا از فرم ساز های خود جوملا استفاده نمی کند؟ خیلی فرم ساز های حرفه ای وجود دارند.جستجو کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر