abcp30 0 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و خسته نباشيد من یه سوال داشتم و اون اینه که توی جوملا 2.5 آدرس آر اس اس سایت چیه ؟ یاید برای گرفتن آر اس اس پلاگین نصب کنم؟ من یه جستجویی توی انجمن انجام دادم اما حقیقتش متوجه نشدم چی شد اگه ممکنه راهنمایی فرمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام این رو به آخر آدرس سایتتون اضافه کنید میشه ادرس ار اس اس /index.php?format=feed&type=rss یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abcp30 0 ارسال شده در فروردین 91 دستت درد نکنه مشکلم حل شد اگه ممکن هست یه سوال دیگه آیا پلاگینی هست که انواع خروجی رو به ما بده با یه امکانات دیگه که بشه استفاده کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 خواهش میکنم دوست عزیز قوانین رو رعایت کن سئوال جدید در تاپیک جدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر