behzad_vb.net 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من سایتم یک دفعه خطا داده بالا هدر پر از ارور شده چیکارش کنم خیلی مهمه نم اصلا به سایت هیچ جاش دست نزدم توی مدیریت هم نمیره دیگه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این سایت منه www.aminpan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در فروردین 91 با سلام سایت بررسی شد مشکل که شما میگید روئیت نشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز سایت شما اصلا بالا نمیاد. به هاست دسترسی دارید؟ اگر هاست هم بالا نمی یاد 100% مشکل از هاست هست. با مدیر هاست خود تماس بگیرید. یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در فروردین 91 درست شد دمتون گرم ولی یک سوال چیکار کنیم اگه ورژن php رفت بالا به جوملا 1.5 گیر نده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم به توابعش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. خیر. پایین نیاد! اگر بالا بره مشکلی نداره. بهتر هم هست! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر