amj 2 ارسال شده در فروردین 91 با سلام من می خوام تو کامپوننت ویرچومارت دانلود رو فعال کنم یعنی مشتریان بعد از از پرداخت فایل رو دانلود کنم ! از دوستان کسی هست کمکم کنه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام و درود. دوست عزیز یادم هست قبلا در این مورد بحث شده است. لطفا جستجو کنید. قوانین! یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amj 2 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز من کل انجمن رو زیر رو کردم و همه مطالبی که برای کلمه ویرچومارت بود گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه امکان داره لینکش رو برا قرار بدید خیلی لازممه خیلی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. دوست عزیز قبلا بحث نشده است! من قبلا آموزش این کار را دیده بودم و فکر کردم که در جومینا هست. ولی الان پیدایش کردم. آموزش فعال کردن دانلود محصولات در ویرچومارت به زبان انگلیسی یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر