mahdi_killer 0 ارسال شده در شهریور 89 درود من یه ماژول برای تبلیغات متنی می خوام لطفا هر کی داره بده واجبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام میتونید از موارد موجود در این لینک رو دانلود و استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 والله من هرکدومشو که دانلود کردم نشد شما کدومشو میگی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در مهر 89 کلمه گوگل را در سایت اکستنش های جوملا سرچ کنی.د انواع مختلف تبلیغات متنی با استفاده از گوگل ادسنس را که قریب به اتفاق رایگان هستند را در اختیار خواهید داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در مهر 89 شما GoogleAds مي خواييد يا تبليغات خودتون؟ شما همون كلمه ي Ad Manager رو تو سرچ كنيد كامپوننتهاي مديريت تبليغات براتون باز ميشه كه چند نمومنش توي همين انجمن معرفي شده و يكيش هم فارسي شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 اگه می خواهید تبلیغات متنی سایت خودتون رو نمایش بدید نیازی نیست چیزی نصب کنید این امکان در خود جوملا وجود داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi_killer 0 ارسال شده در مهر 89 درود من می خوام تبلیغات خودم نمایش داده بشه کامپوننت خود جوملا رو هم دیدم ولی می خوام از این باحالتر باشه و با امکانات بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در مهر 89 به اين تاپيك مراجعه كنيد. http://forum.joomina.ir/thread-1320.html?highlight=%D8%AA%D8%A8%D9%84%D9%8A%D8%BA%D8%A7%D8%AA نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر