sararad 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام به همه دوستان عزیز من می خواهم در سایتم این امکان وجود داشته باشه که کاربران ثبت نام شده بتوانند مقاله در سایت منتشر کنند. البته به شرط تایید ادمین. من از جوملا 2.5 استفاده می کنم و کاری که انجام دادم این بود که آمدم کاربر نویسنده تعریف کردم و در منو ها هم یک آیتم به صورت ارسال مقاله ایجاد کردم که کاربران نویسنده به َآن دسترسی داشتند.بعد هم یک مجموعه ایجاد کردم که کاربران نویسنده به آن دسترسی داشتند. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفت. اما اشکال اینجاست که کاربران نویسنده میتوانند مقالات همدیگر رو ویرایش کنند و همین طور اینکه با ایجاد مقالات برای کاربران نویسنده یک ایمیل می آید که بتوانند پیغام را در بخش ادمین سایت مشاهده کنند. (هر چندکه من امکان ارسال ایمیل به کاربران را غیرفعال کردم.) من در انجمن هم زیاد گشتم، تا جایی که من متوجه شدم، برای حل این مشکل باید از کامپوننت فرم ساز استفاده کنم،میخواهم بدونم که با استفاده از همان روشی که من استفاده کردم نمی توان این کار را انجام داد؟ آخه اگر قرار باشه که هر کس مقالاتش را با یک فایل بفرستد، یک نفر باید دائم به صورت دستی مقالات را به نام نویسندگانشون منتشر کند که این روش خوبی نیست. آیا افزونه خاصی برای این کار وجود داره؟ ممنون میشم که من روراهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. افزونه هایی که اینجا هستند را یکی یکی تست کنید و ببینید کدومش به دردتون می خوره. در ضمن اینو بگم شما به دنبال گزینه ای در تنظیمات هر یک از افزونه ها بگردید تا بتوانید تعیین کنید که کاربران به مطالب دیگر دسترسی داشته باشند یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sararad 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام مرسی از راهنمایی تون من خیلی از این افزونه ها را چک کردم. خیلی هاشون پولی بودن و خیلی هاشون هم کار من را راه نمی انداختند. اما کاری که فعلا انجام دادم این هست که با همون تنظیم دسترسی های جوملا این کار را انجام دادم. به نظرم بد هم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر