saberseyyedi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من میخوام یک فرم درست کنم تا اطلاعاتی که کاربرای سایت تو فرم ثبت میکنن برای ایمیل یاهو یا gmail من ارسال بشه. چکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من میخوام یک فرم درست کنم تا اطلاعاتی که کاربرای سایت تو فرم ثبت میکنن برای ایمیل یاهو یا gmail من ارسال بشه. چکار باید کنم؟ شما از هر فرم سازی استفاده کنی همین اتفاق میفته یک ایمیل مدیر تعریف میکنی که ایمیل بشه در قسمت کامپوننت ها هم فرم های دریافتی هست کهع آرشیو میشه من خودم breezing form رو پیشنهاد میکنم جستجو نید پیدا میکنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saberseyyedi 0 ارسال شده در اسفند 90 من از smartformer استفاده میکنم. هرکسی فرم رو پر میکنه و ارسال میکنه اطلاعاتش تو قسمت ادمین سایت قابل دیدنه ولی نمیدونم چطور تنظیم کنم که اطلاعاتشون به ایمیلم ارسال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست عزیز من فرم ساز معرفی کردم!!! ببینید شاید اون فرم ساز هم در قسمت تنظیماتش چیزی داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر