sm.ghasiri 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من در تغییر ترتیب ماژول های یک موقعیت مشکل دارم یعنی مثلا 5 تا ماژول در موقیت right دارم ولی نمیتونم اون ها رو جابه جا کنم در جاهای دیگه زیر تیتر موقعیت یکسری فلش کوچک نمایش داده میشه و میشه اون ها رو جابه جا کرد ولی در قسمت مدیریت ماژول این فلش ها نیستند لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز به جای فلش ها از اعداد استفاده کنید(در سمت چپ تصویری که قرار دادید مشخص هست) بعد از مرتب کردن بر اساس اعداد دکمه ذخیره بالای ستون اعداد را فشار دهید آرزومند آرزوهایتان 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm.ghasiri 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز به جای فلش ها از اعداد استفاده کنید(در سمت چپ تصویری که قرار دادید مشخص هست) بعد از مرتب کردن بر اساس اعداد دکمه ذخیره بالای ستون اعداد را فشار دهید آرزومند آرزوهایتان عزیز . بعید میدونم خودتون تا الان این کار رو تست کرده باشین چون اعداد غیر قابل تغییرند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من شما وقتی وارد مدیریت ماژول ها شدی بعد لود کامل صفحه یه بار روی بالای همون ستون شماره ترتیب بندی ها که نوشته "ترتیب بندی" کلیک کن تا بتونی اونها رو ویرایش مکانی کنی. یا علی./ 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sm.ghasiri 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست من شما وقتی وارد مدیریت ماژول ها شدی بعد لود کامل صفحه یه بار روی بالای همون ستون شماره ترتیب بندی ها که نوشته "ترتیب بندی" کلیک کن تا بتونی اونها رو ویرایش مکانی کنی. یا علی./ دستتون درد نکنه درست شد امام علی (علیه السلام ) یارتون انشاالله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر