misagh01 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من از كامپوننت آزمون Ari Quiz lite (رايگان) استفاده ميكنم ميخواهم كاري كنم كه كاربر سايت نتواند سوالات آزمونها را كپي كند. از پلاگينهاي مختلفي مثل Anti copy استفاده كردم ولي يا مشكلاتي دارند يا اگر هم كار كنند در IE درست عمل نميكنند و فقط در Firefox كار ميكنند. كسي پلاگيني كه در IE هم خوب كار كند يا راهكار ديگري براي حل اين مشكل ميشناسد؟ البته پلاگين Anti Copy در IE هم كار ميكند ولي مشكلش اين هست كه وقتي كاربر لاگين ميكند ديگر كار نميكند، وقتي هم سطح دسترسي اش را روي اعضا (Registered) قرار ميدهم باز هم كار نميكند. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما با استفاده از همین antycopy مشکلتون حل میشه. فقط به مدیریت این پلاگین بروید و Framing , Right Click , Select and Copy را روی disallow بگذارید و سپس در قسمت Restrict User Groups ، همه را انتخاب کنید.(با استفاده از ctrl) من روی این سایت همین کار ها را کردم و جواب داده است.http://fa.koohyarproperty.com در ie درست است و دیگه اعضا و حتی مدیر دستری ندارد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما با استفاده از همین antycopy مشکلتون حل میشه. فقط به مدیریت این پلاگین بروید و Framing ' date=' Right Click , Select and Copy را روی disallow بگذارید و سپس در قسمت Restrict User Groups ، همه را انتخاب کنید.(با استفاده از ctrl) من روی این سایت همین کار ها را کردم و جواب داده است.http://fa.koohyarproperty.com در ie درست است و دیگه اعضا و حتی مدیر دستری ندارد. موفق باشید. [/quote'] سلام و خيلي ممنون. ولي من در سايتم وقتي كاربر (كاربر عادي - اعضا) لاگين ميكند Anti Copy ديگر كار نميكند و ميشود كپي كرد. به نظر شما مشكل چيست؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. دلیلش اینه که شما در تنظیمات اجازه کپی کردن را به کاربران داده اید. اگر در قسمت Restrict User Groups همه را انتخاب کنید درست می شود. اگر حل نشد اطلاعات سایتتان را پ خ کنید تا برسی کنم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام آقاي مانيان و ديگر دوستان بله ، درست ميفرماييد، مشكل حل شد. هم بايد سطح دسترسي پلاگين روي "اعضا" باشد و هم همه گروه ها را در سمت راست تنظيمات پلاگين بايد روي "نه" باشد. با اين كار وقتي كاربري لاگين ميكند نميتواند چيزي را كپي كند (البته به راحتي نمي تواند راه براي كپي كردن هست). :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر