donbal 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام به همگی من یه سوال راجع به قالب ja_droid داشتم ولی چون وارزه هیچ جا بهم جواب نمی دن حالا اگه دوستان لطف کنند ، بهم جوابشو بگید این دو خط Designed by JoomlArt.com.و Powered By T3 Framework از کجاش پاک می شه این قالب اصلا تو فایل index.php هیچی کدی نیست سر در نیاوردم اگه می شه کمکم کنید لطفا مدیران هم تا به جواب نرسیدم این موضوع رو پاک نکنن ممنون از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز توی این شرایط معمولا نوشته های تبلیغاتی رو از یه فایل خارجی فراخوانی میکنن که معمولا توی همون پوشه قالب هست... یه کلمه کلیدی مثل نام سازنده سایت رو توی سایر فایلهای توی قالب سرچ کن... حتی اگه بخوای تمام فایلهای متنی مثل پی اچ پی یا تکست رو بگردی فکر نمیکنم بیشتر از 10 15 تا فایل باشه و 5 دقیقه وقتت رو بگیره... معمولا فایلهای حاوی اینطور اطلاعات از نام و نوع شون مشخص هستن... و اینکه بعد از بازکردنشون تابلو هستن...! من قالبی رو که گفتی ندارم وگرنه پیداش میکردم... شخصا خودم سعی میکنم که یا از اینطور قالبهایی استفاده نکنم یا اگه از چنین امکاناتی استفاده کردم نام سازنده یا فارسی کننده رو بر ندارم، یا اینکه اونقدر توش تغییر ایجاد کرده باشم که دلم بیاد زحمت شخص اصلی رو فراموش بکنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
donbal 0 ارسال شده در شهریور 89 آقا سلام من همه فایل ها رو گشتم و پیدا نکردم بعد هم الان کپی رایتم 4 خط شده می خوام دومی رو پاک کنم و سه تای دیگه رو هم بیارم تو یه خط قالبشم تو گوگل بگردی هست و قالب خیلی قشنگی هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 89 لینک دانلود رو برام پیام بفرست تا بگردمش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
donbal 0 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز ممنون ahmad19 عزیز بهم گفت درستش کردم ولی باز از شما هم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام خب اینجا هم بگید بقیه هم بدونند. بعد از شما کسان دیگری هم چنین سوالی خواهند داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر