سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 چند وقت یه بار که میخوام بیام تو سایت جومینا با ارور server not found مواجه میشم شاید این اتفاق 1 روز هم طول بکشه! آیا مشکل از سرورهای جومینا هست یا مشکل از isp منه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام فکر کنم مشکل از سرویس دهنده شما باشه چون من چندین بار در روز سایت جومینا رو باز می کنم و همچین مشکلی ندارم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 الان من تونستم بعد از 2 روز بیام تو سایت جومینا این دو روز هرچی خواستم سایت رو باز کنم با ارور Server not found مواجه شدم. آدرس سایت رو به دوستام در شهرهای دیگه هم دادم اونها هم همین مشکل رو داشتن ولی برای بعضیاشون سایت باز میشد! لطفا رسیدگی کنید!ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. اینجا در اصفهان مشکلی نداره. شما در کجا تست کردید؟ می تونه عیب از سرور یا عیب از سرویس دهنده شما باشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز این مشکلات به دلیل ISP هست دقفیقا در همون موقع که این مشکل پیش میاد با قیلطر شکن امتحان کنید مشکلتون رفع میشه و سایت باز میشه درضمن این مشکل فقط در مورد سایت جومینا نیست! در اون موقع خیلی از سایت ها به همون شکل باز میشه این است حال و هوای اینترنت ملی یا علی 1 واکنش ها : weblover نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در فروردین 91 دوست عزیز این مشکلات به دلیل ISP هست دقفیقا در همون موقع که این مشکل پیش میاد با قیلطر شکن امتحان کنید مشکلتون رفع میشه و سایت باز میشه درضمن این مشکل فقط در مورد سایت جومینا نیست! در اون موقع خیلی از سایت ها به همون شکل باز میشه این است حال و هوای اینترنت ملی یا علی با قیلطر شکن، وی پی ان و ... هم امتحان کردم همین مشکل رو داشته! من وقتی مشکلی برام پیش میاد همه راه ها رو امتحان می کنم بعد میام اینجا مطرح میکنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3bita 12 ارسال شده در فروردین 91 درسته برای من هم این اتفاق افتاد گاهی اوقات باز نمی شه نه میتونم بیام جوملا نه ای ار پیامک.:dodgy: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما بله شما درست میگید منتها کاری از دست ما بر نمیاد جومینا و انجمنش همراه با آی ار پیامک تنهایی بر روی یک سرور قرار دارند که در کشور شیطان بزرگ واقع شده است لذا ip سرور جومینا متعلق به آمریکا است که همین امر برای برخی از isp های داخل ایران مشکل ایجاد میکنه این مشکل بیشتر مربوط به isp هایی میشه که خط سندشون را از مخابرات میگیرند . چون دوستانی در آنجا داریم باهاشون صحبت کردیم خودشون هم نمیدونند مشکل از کجا است :shy: همین اتفاق هم برای بیشتر درگاه های پرداخت هم افتاده بود که مجبور شدند سرورهاشون را عوض کنند 1 واکنش ها : weblover نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در فروردین 91 سلام هر وقت این اتفاق افتاد ابتدا پینگ بگیرید و Tracert کنید. می تونید آی پی سرور جومینا رو دستی هم وارد کنید ببینید آیا دریافت دارید یا آی پی سرور جومینا پینگ می دهد یا خیر. اگر آی پی جومینا پینگ داد به طور دستی در سیستمتون در فایل host نام دامنه و آی پی را منسوب کنید. انشالله درست شود. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در فروردین 91 درسته! من اینترنت مخابرات این مشکل رو دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در فروردین 91 درود بر شما بله شما درست میگید منتها کاری از دست ما بر نمیاد جومینا و انجمنش همراه با آی ار پیامک تنهایی بر روی یک سرور قرار دارند که در کشور شیطان بزرگ واقع شده است لذا ip سرور جومینا متعلق به آمریکا است که همین امر برای برخی از isp های داخل ایران مشکل ایجاد میکنه این مشکل بیشتر مربوط به isp هایی میشه که خط سندشون را از مخابرات میگیرند . چون دوستانی در آنجا داریم باهاشون صحبت کردیم خودشون هم نمیدونند مشکل از کجا است :shy: همین اتفاق هم برای بیشتر درگاه های پرداخت هم افتاده بود که مجبور شدند سرورهاشون را عوض کنند خیلی جالبه! الان واسه من سایت جومینا باز میشه ولی آی آر پیامک همون server not found رو میده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر