tahayebaba 0 ارسال شده در اسفند 90 بسم الله باسلام من سایتم رو از لو کال به هاست انتقال دادم اف تی پی رو هم تعریف کردم و ریشه اف تی پی رو "/" قرار دادم حالا باید فایل کانفیگوریشن رو تغییر بدم var $log_path = '/public_html/logs'; var $tmp_path = '/public_html/tmp'; آیا این غلط هست ؟ الان نمیتونم افزونه نصب کنم چون این پیغام رو میده فایل نصبی بسته پیدا نشد. لطفا کمک کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. بله اشتباه است. باید این باشه: public $log_path = '/home/you/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/you/public_html/tmp'; در ضمن شما ببینید فایل xml موجود هست یا نه. ftp را غیر فعال کنید ببینید درست میشه؟ اگر نشد فعال کنید و تنظیماتش را درست انجام دهید. در فایل کانفیگوریشن باید اینطوری باشه: public $ftp_host = 'ftp.yoursite.ir'; public $ftp_port = '21'; public $ftp_user = 'hostuser'; public $ftp_pass = 'hostpass'; public $ftp_root = '/public_html'; public $ftp_enable = '1'; موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر