رفتن به مطلب
masoud6123

چگونه قرار دادن لینک دانلود در مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام.من میخوام داخل مطلبی که تو صفحه اول سایت دارم یک لینک دانلود اضافه کنم.بدون اینکه هیچ منویی به منوهای سایتم اضافه بشه.از فوکا دانلود و rokdwonload استفاده کردم.اما نتونستم به چیزی که میخوام برسم.چه کار باید کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست من اگه می خوای لینک مستقیم بدی که نیازی به فوکادانلود یا منو یا چیز دیگه ای نیست، مستقیما لینک دانلودت رو تو مطلب بذار.

ولی اگه می خوای از افزونه دانلود مثل فوکا استفاده کنی می تونی یه منو بسازی که کل دانلود های فوکارو نمایش بده و بعد از اونجا لینک اون فایل های مورد نظرت رو به مطالبت اضافه کنی.

یا علی./

لینک به ارسال

آخه یا فایل pdf هست که باید واسه دانلود بدارم اما مستقیم نمیتونم بدارم.آخه داخل روت هاست خودم هست این فایل.من نمیخوام هیچ منویی به منو های سایتم اضافه بشه.

لینک به ارسال

دوست من الزاما که نباید لینک منویی بسازی که بازدید کننده ببینه!!!

شما یه منوی جدید بساز که جدای منوی اصلیت باشه مثلا mymenu ولی تو هیچ ماژولی منتشرش نکن حالا وقتی یه لینک منو توش بسازی فقط خودت می دونی و بهش دسترسی داری و حتی میتونی دسترسیش رو ویژه قرار بدی تا فقط خودت که ادمینی بتونی ببینی و بهش دسترسی داشته باشی و بعد از اون صفحه ای که گفتم کل دانلودهات رو نمایش میده اون لینکت رو انتخاب کن.

یا علی./

لینک به ارسال

این کاری که شما گفتید رو انجام داده بودم اما خطای 404 میداد بعد از اینکه روز لینک کلیک می کردی

آقا درست شد.ممنون

لینک به ارسال

سلام.

یک پلاگین هست که اگر شما نصب کنی می تونی تگ php اش را داخل مطلب بگذاری تا کاربر بتونه روش کلیک کنه و دانلود کنه. این افزونه قبلا در انجمن معرفی شده است. لطفا جستجو کنید.

موفق باشید.

لینک به ارسال

سلام دوستان , من چجوری می تونم بدون نیاز به CPANEL در سایتم فایل آپلود کنم؟ لطفآ سریع جواب بدید ممنووووووون

لینک به ارسال

البته راهی که آقا حامد گفتند فکر کنم بهتر از راه بنده باشه.

ولی این راه فکر کنم بی دردسرتر باشه:

اگر حجم فایل هاتون زیاد نیست میتونید از فرم ساز ها نیست بهره ببرید

موفق باشید

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...