masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام.من میخوام داخل مطلبی که تو صفحه اول سایت دارم یک لینک دانلود اضافه کنم.بدون اینکه هیچ منویی به منوهای سایتم اضافه بشه.از فوکا دانلود و rokdwonload استفاده کردم.اما نتونستم به چیزی که میخوام برسم.چه کار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من اگه می خوای لینک مستقیم بدی که نیازی به فوکادانلود یا منو یا چیز دیگه ای نیست، مستقیما لینک دانلودت رو تو مطلب بذار. ولی اگه می خوای از افزونه دانلود مثل فوکا استفاده کنی می تونی یه منو بسازی که کل دانلود های فوکارو نمایش بده و بعد از اونجا لینک اون فایل های مورد نظرت رو به مطالبت اضافه کنی. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 آخه یا فایل pdf هست که باید واسه دانلود بدارم اما مستقیم نمیتونم بدارم.آخه داخل روت هاست خودم هست این فایل.من نمیخوام هیچ منویی به منو های سایتم اضافه بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من الزاما که نباید لینک منویی بسازی که بازدید کننده ببینه!!! شما یه منوی جدید بساز که جدای منوی اصلیت باشه مثلا mymenu ولی تو هیچ ماژولی منتشرش نکن حالا وقتی یه لینک منو توش بسازی فقط خودت می دونی و بهش دسترسی داری و حتی میتونی دسترسیش رو ویژه قرار بدی تا فقط خودت که ادمینی بتونی ببینی و بهش دسترسی داشته باشی و بعد از اون صفحه ای که گفتم کل دانلودهات رو نمایش میده اون لینکت رو انتخاب کن. یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud6123 0 ارسال شده در اسفند 90 این کاری که شما گفتید رو انجام داده بودم اما خطای 404 میداد بعد از اینکه روز لینک کلیک می کردی آقا درست شد.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. یک پلاگین هست که اگر شما نصب کنی می تونی تگ php اش را داخل مطلب بگذاری تا کاربر بتونه روش کلیک کنه و دانلود کنه. این افزونه قبلا در انجمن معرفی شده است. لطفا جستجو کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pelina 0 ارسال شده در بهمن 91 سلام دوستان , من چجوری می تونم بدون نیاز به CPANEL در سایتم فایل آپلود کنم؟ لطفآ سریع جواب بدید ممنووووووون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 91 سلام میتونی از نرم افزار های اف تی پی( ftp ) استفاده کنی :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 البته راهی که آقا حامد گفتند فکر کنم بهتر از راه بنده باشه. ولی این راه فکر کنم بی دردسرتر باشه: اگر حجم فایل هاتون زیاد نیست میتونید از فرم ساز ها نیست بهره ببرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر