m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من دارم یه افزونه ای رو ترجمه میکنم ولی بعد از نصب با این شکل مواجه میشم انگار نمیتونه فونت رو شناسایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 افزونه را بررسی کردم و مشکلی نداشت. چند خطی ترجمه کردم و فارسی نشون داد بررسی کنید ببینید یونیکد فایل زبان هنوز saved as UTF-8 هست یا خیر دیتابیس شما روی فارسی و UTF-8 ساخته شده یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام نسخه ترجمه نشده افزونه هم این مشکل رو داشت؟ دیتابیس تون انکدینگش درسته روی utf8 تنظیم شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از لطفتون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 در این موارد فایل زبان را با نرم افزار Notepad ویندوز باز کنید گزینه Save as را از منوی File بزنید Encoding را برابر با utf-8 قرار بدهید و سپس ذخیره کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر