shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان از کسانی که تجربه کار با این افزونه را داشته اند درخواست می کنم راهتمایی کنند همانطور که در عکس می بینید یک گزینه ای بعد از انجام تست توسط این کامپوننت ظاهر میشه به عنوان The file has been modified و جلوش هم accept change خب تا اینجاش رو که می فهمیم فایل تغییر پیدا کرده و می تونیم تغییر اش رو تایید کنیم اما می خوام بدونم چی چی اش تغییر کرده آیا سطح دسترسی یا چیزی داخل خود فایل یا منظورش اینه که ما این فایل ها رو تغییر دادیم و میخواد ببینه آیا این تغییر توسط خود ما انجام شده یا نه یا میخواد این فایل رو با یک نسخه از اصلی اش جایگزین کنه و این سوال رو می کنه یا خودش چیزی رو توی این فایل تغییر داده و داره از ما تایید می گیره کلا نمی فهمم این منظورش چی هست؟؟؟؟ اگر میشه یه کم توضیح بدین ممنونم مرسی..... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز همون طور که در کنار فایل نوشته شده و اخطار داده میگه این فایل اصلاح شده(یا همون ویرایش شده!) این مورد را هم به خاطر حساس بودن میگه و سایت شما را از لحاظ امنیتی چک میکنه... فکر نمیکنم مورد خاصی باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام پیشنهاد می کنم قبل از اعمال هر تغییری حتما از سایتتون بک آپ بگیرید بعد فایل های جوملا رو تغییر نده چون ممکن واسه سایت مشکل ایجاد کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز همون طور که در کنار فایل نوشته شده و اخطار داده میگه این فایل اصلاح شده(یا همون ویرایش شده!) این مورد را هم به خاطر حساس بودن میگه و سایت شما را از لحاظ امنیتی چک میکنه... فکر نمیکنم مورد خاصی باشه... منم فکر نمی کنم مورد خاصی باشه ولی احتمالا منطورش اینه قبلا یه بار تغییر کرده نه اینکه الزاما توسط خود افزونه تغییر داده شده باشه. به قول آقا مرتضی اول باید قبل نصب این نوع افزونه ها از سایت بک آپ گرفت. در غیر اینصورت ممکنه ... :1: یا علی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز همون طور که در کنار فایل نوشته شده و اخطار داده میگه این فایل اصلاح شده(یا همون ویرایش شده!) این مورد را هم به خاطر حساس بودن میگه و سایت شما را از لحاظ امنیتی چک میکنه... فکر نمیکنم مورد خاصی باشه... ممنون از پاسخ شما ، ولی من هم این فایل ها رو تغییر ندادم و هم توی ویرایشی که از جومینا دریافت کرده بودم و هم نسخه ای که از جوملا فارسی دریفات کرده بودم این اخطار رو می ده آیا امکان داره که تیم فارسی سازی تغییراتی در این فایل ها داده باشه ؟؟؟؟ چون من خودم عادت ندارم فایل های هسته رو دستکاری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 اگه خیلی دل نگرانی از بسته اصلی جوملا فایل هایی که این افزونه می گه رو جایگزین کن. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 اگه خیلی دل نگرانی از بسته اصلی جوملا فایل هایی که این افزونه می گه رو جایگزین کن. یاعلی./ نه نگران که نیستم - چون بالاخره تیم جوملا هم که کار فارسی سازی رو انجام داده اند کارشون رو بلد هستند فقط پرسیدم که بیشتر بدونم در ضمن گفتم شاید یه تاپیکی بشه برای اینکه دیگر دوستان هم که موارد مشابه دارند توش مطرح کنند البته اول اش نمی دونستم واسه چی داره این پیغام رو می ده الان که یه کم فهمیدم خب راحت ترم شاید چیز مهمی هم نباشه حالا تا ببینیم نظر دوستان متخصص و با تجریه چی هست؟ در ضمن چطور میشه پوشه tmp و log و فایل configuration.php رو خارج از public_html قرار داد با سپاس... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر