rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام میخوام یه سایتی که روی لوکال ساختم بکمک ومپ، تمام اطلاعاتشو به سایت دیگه ای روی لوکال منتقل کنم؟ فایلهای دیتابیس رو کپی کردم روی دیتابیس موردنظرم (البته با هماهنگ کردن پیشوند) ولی ارور میده Duplicate entry 'm9mavt1u1csev1mddqrg4qrdk1' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `u9fqp_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('m9mavt1u1csev1mddqrg4qrdk1', 0, '1331491946') باید چیکار کرد تا بشه اطلاعات سایت دیگم رو به این سایت منتقل کنم؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست عزیز جداول بانک اطلاعاتی بر اساس افزونه هایی که نصب کرده بودید ایجاد شده اند شما اگر مطالب رو میخواین میتونین جدول مطالب رو خروجی گرفته و در بانک اطلاعاتی جدیدتون import کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 تشکر دوست من شما قبلاتست کردی؟ دوتا مشکل هست.. یکی اینکه پیشوندا فرق داره.. اون یکیشم اینه که وقتی جدولی وجود داشته باشه با اون نام مجدد نمشه ایمپورت کرد.. میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 نه دوست عزیز خب شما پیشوند ها رو تغییر بده اگر در بانک مقصد جدول خالی است جدول رو حذف کنید و جدول قبلی که حاوی اطلاعات هست رو ایمپورت کنید قبل از هر کاری پشتیبان یادتون نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 محض اطلاع سایر دوستان که بعدا به این پست میان من جداول کانتنت و کتگوری و منو رو از سایت جدید حذف کردم و جداول رو از سایت قدیمی کپی کردم اونجا محتوا میاد اما نمیشه ادیتشون کرد چون پیام خطای زیر رو میده: ذخیره سازی با خطای : شناسه اشتباه روبرو گشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 چرا از Akeeba برای انتقال استفاده نمی کنید! آموزشش هم هست. جستجو کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در اسفند 90 چرا از Akeeba برای انتقال استفاده نمی کنید! آموزشش هم هست. جستجو کنید! چون سایت قبلی بقولی ترکیده و بالا نمیاد و من فقط دیتابیسش رو دارم با کپی تمامی جداول به ارورر میخورم مثل اینکه یه رمز وجود داره که اینا با هم هماهنگ نیستن... با کپی بخشیش هم بازم به مشکل خوردم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر