taha_nadri 0 ارسال شده در اسفند 90 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید بزرگوار سوال من در مورد کامپوننت K2 است من این کاپوننت را روی جوملای 1.5 نصب کردم حتی مطلبی را هم نوشتم ولی مطلب روی صفحه اول نمایش نمیدهد می خواستم از دوستان اگر امکان داره بنده را راهنمایی کنند چطوری می تونم مطالب را در صفحه اول به نمایش در بیارم قبلاً از همکاری و توجه شما به این پست کمال تشکر را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اسفند 90 آیا نمایش در صفحه اصلی را تیک زدید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز شما باید برای این کامپوننت یک منو درست کنید کافیه به منوی اصلی برید و یک آیتم جدید ایجاد کنید و نوع اون رو k2 انتخاب کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavosh63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز شما باید برای این کامپوننت یک منو درست کنید کافیه به منوی اصلی برید و یک آیتم جدید ایجاد کنید و نوع اون رو k2 انتخاب کنید... دوست من تو این سایت برو آموزششو کامل گذاشته http://www.cmsfarsi.net/k2-learning/ ببخشید دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر