chabok 49 ارسال شده در اسفند 90 عرض سلام چطور میشه برای یک مطلب رو به چند مجموعه اختصاص داد.؟ فکر کنم یکی از امکانات جوملا 2.5 همین باشه که بشه مطالبو به هر چند مجموعه وصل کرد. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز بجای پست زدن لطف کنید جستجو کنید حتما پیدا میکنید!!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 90 با توجه به عنوان موضوع جستجو چیزی نتونسم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 به خدا بنده هم مثل خود شما جستجو انجام میدم!!! بفرما لینک دانلود: http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/multi-categorization/12374 از این پس روی جستجوتون بیشتر کار کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر از شما دوست عزیز بنده سوالمو در بخش 2.5 مطرح کردم . در جوملا 1.5 برای قراردادن یک مطلب به چند مجموعه بایستی از افزونه استفاده کرد. آقای پارسا قبلا یه نسخه فارسی این افزونه رو گذاشته بودند. بنده هم استفاده کردم اما با توجه به اینکه این موضوع در 2.5 یک نقیصه بود با توجه به توضیحاتی که راجب این نسخه شنیدم هم مشکل دسترسی ها درست شد و هم مشکل تخصیص مطلب به چند مجموعه ! یعنی بدون استفاده از افزونه بشه اینکارو کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام یه راهش اینه که شما مطلب مورد نظرت رو باز کن و روی دکمه Save as copy کلیک کن وبعدش نام جدید و مجموعه جدید رو تعیین کن و در آخر هم دوباره Save کن ولی در کل ، ایجاد یک مطلب در چند مجموعه اصلا توصیه نمیشود ، چون برای سئو و رنکینگ سایت کار خوبی نیست موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 بنده هم قبلا همین مشکل رو داشتم و تاپیک هم زده بودم که به نتیجه ی دیگری رسیدم! وقتی تمام مجموعه ها و بخش ها روی اصول و عنوان صحیح ساخته بشن بعدا این مشکل بوجود نخواهد امد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر