s1r101 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام امروز خواستم سرور سایتمو عوض کنم که با این پیغام مواجه شدم نام دیتابیس و تنظیماتو هم چندید بار چک کردم و درست تو فایل کانفیگ وارد میکنم jtablesession::ناموفق در ذخیره سازی DB function failed with error number 1146 Table 'dehkadeh_22.jos_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( 'bb6e8a93873de5247bb84063c886681b','1331386045','' ,'0','1','0' ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام محتویات تیبل jos_session رو خالی کنید. (دقت داشته باشید که فقط خالی کنید یعنی خود تیبل رو یه وقت حذف نکنید) تمامی جداولتون رو هم در دیتابیس repair کنید... قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه یک احتمال دیگر هم وجود داره و اون اینکه بک آپ دیتابیس شما کامل ایمپورت نشده باشه که باید مجدد سعی کنید (این رو هم در نظر داشته باشید که معمولا حجم و تایم جهت ایمپورت دیتابیس توسط ادمین سرور محدود می شه که اگر در حجم و تایم محدود بودید باید بک آپ دیتابیس رو به ادمین سرور بدید تا براتون ایمپورت کنند) یک راه ساده تر نیز دارید و اون اینکه توسط افزونه آیکبا یک بک آپ از جوملایی که در سرور قبلی دارید بگیرید و بعد در سرور جدید مثل جملا نصب اش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در اسفند 90 با تشکر از شما دو تا کار اولو انجلم دادم نشد فقط مونده نصب افزونه افزونه آیکبا که متاسفانه تا به حال با اون کار نکردم اگه امکان داره بگید از کجا دانلود کنم آموزش اون هم کجا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 افزونه آکیبا خدمت شما: http://forum.joomina.ir/thread-339.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
s1r101 0 ارسال شده در اسفند 90 مثل این که نمیخواد درست بشه این افزونه نصب کردم و از روی فایل راهنما مو به مو رفتم اما در همون مراحل اول این پیغام ها میاد خواهش میکنم راهنمایی کنید پذيرفته نشدن پشتيبان عمليات پشتيبانگيري متوقف شده است به دليل خطا درشناسايي. آخرين پيام خطا بود .: Invalid AJAX data: لطفا بر روي دكمه ورود به سيستم نمايش در نوار ابزار كليك كنيد براي نمايش بيشتر اطلاعات فايل هاي ثبت شده در سيستم پشتيبانگيري .. قبل از ارسال به انجمن پشتيباني براي كمك لطفا راهنمايي اوليه كاربر را مطالعه كنيد .!. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر