rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوستان من یه قالب با ارتیستر روی سایتم هست!اما میخوام عوضش کنم و یه قالب دیگه طراحی کردم با ارتیستر!اما وقتی نصبش میکنم اون قبلی رو نشون میده!نمیدونم چه کنم!کمکم کنید اینم دمو http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود از سالم بودن فایلهای قالب از جمله فایل xml مطمئن بشید وقتی که قالب شناسایی نمیشه همچین مشکلی پیش میاد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 دوسته عزیز!الان از قبل هر قالبی نصب بوده هست!اما به محض اینکه قالب جدید نصب میشه نشون نمیده و فقط قالب های قبلی رو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز یکی از فایلهای قالب مشکل داره که نشون نمیده قالب جدید رو من به این مشکا برخورد کردم که دارم واسه شما توضیح میدم لطفا فایلهای قالب رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 داداشه گلم من همین قالب رو روی یه سایت دیگه امتحان کردم درسته!اما اینجا نشون نمیده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 مطمئنی ورژن قالب جدید با ورژن جوملای شما سازگاری داره؟ مطمئن شو وقتی از آرتیستر خروجی گرفتی ورژن جوملا به به اشتباه انتخاب نشده باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 داداش مشکل این قالب نیست!الان هر قالبی نصب کنم نشون نمیده!میگم چه جوری میشه کش هاست رو خالی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 اول کش جوملا رو خالی کن اگه درست نشد باید بری دنبال کش هاست که اون رو باید از مدیریت هاستتون بخوای که برات کش رو غیر فعال کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 خوب دوست عزیز کش جوملا رو چه جوری خالی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 توی صفحه مدیریت از منوی بالا: بازار -> پاکسازی پوشه دخیره سازیتوی صفحه مدیریت از منوی بالا: ابزار -> پاکسازی پوشه دخیره سازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 خوب میگم کاربرا و مطالب پاک نمیشن که؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در اسفند 90 نه دوست عزیز. اگه نگران این موضوع هستی از دیتابیس به پک آپ بگیر ولی مشکلی پیش نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر