9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام خسته نباشید دوستان عزیز البته فکر نمیکنم کسی بتونه اما بازهم درخواست رو مطرح میکنم انتهای صفحه اول این سایت http://www.seratnews.ir/ به خبرهای سایتهای دیگه لینک گذاشته . به این نهو که وقتی شما از طریق این لینکها وارد اون خبر میشید با آدرس همین صراط نیوز وارد میشدی و یک فریم هم بالای صفحه مشخص هست دوستان یک نگاهی بکنند ببینیم میشه همچین ماژولی برای جوملا پیدا کرد و یا ساخت که این کارو بکنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 شما می توانید از افزونه های Iframe یا ماژول لینک آور جوملا استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 ممنون میشم لینک بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به همراه خود جوملا وجود دارد زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 اون آیفریم رو جوملا نداره داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام iFrame هست ولی برای اینکه این شکلی بشه باید شما براش قالب این شکلی اختصاص بدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 بله من آیفریم جوملا رو دیدم اما این یه کار خیلی بیشتری میکنه هم اتوماتیک از آراس اس هر سایتی که بهش میدیم مطلب میگیره و بعد اون رو به اون شکل نشون میده من فکر میکنم تمام این لینکها هم ذخیره میشه به این ترتیب که بعدا هم شما با اون لینک وارد بشی میتونی مطلب رو ببینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من همچین افزونه ی نمیشناسم /. اگه دوستان دیگمون بشناسن کمک خواهند کرد . @ فکر کنم تو وب بگردید همچین اسکریپتی پیدا کنید . زندگیان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام به این http://www.seratnews.ir/ سایت برید . انتهای سایت اون پایینش یک افزونه داره که آر اس اس سایتهای مختلف رو داده و اگر شما روی لینکهاش کلیک کنید مطلب اون سایت در یک فریم برای شما نمایش داده میشه حالا چیزی که من میخوام ماژولی که در هر جایی که خواستیم قرار بدیم و یک آراس اس بهش بدیم و به اون ترتیب نمایش بده مطالب رو مانند فید خوان جوملا ولی وقتی کسی روی لینکها کلیک کرد در یک فریم نمایش بده و یک لینک مشخص از سایت خودم داشته باشه و اون لیمک هم ذخیره بشه در سایت به طوری که اگر در سایت سرچ بکنیم اون لینک و مطلبش پیدا بشه . هزینش رو هم توافق میکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام همچین افزونه ای که نداریم واسه جوملا برای سفارش هم می تونید با اقای تهرانی یا شمسی یا حاجی پور یا سایر دوستان تماس بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر