namesgod 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام میخوام نمرات رو معلم از داخل خود سایت وارد کنه نه از مدیریت سایت. این کارو داخل سایت http://topjoomla.ir اینجوری بود. یک منوی داخل سایت اتصال دادم به کامپوننت، با یوزر معلم که داخل خود کامپوننت دسترسی معلم دادم لاگین کردم ولی اینجوری نشد!!! پیوست: امکانش هست از این کامپوننت برای 3-4 مدرسه بصورت مشترک استفاده کنم؟ یعنی یک مدیر کل از هر کدوم باشه و یوزر بسازه. معلما هم بیان نمره هر امتحانیو وارد کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام به انجمن جومینا خوش اومدید اینکه می گید نشد یعنی چی؟ ارور داد یا اصلا فرقی با کاربر عادی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
namesgod 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام به انجمن جومینا خوش اومدید اینکه می گید نشد یعنی چی؟ ارور داد یا اصلا فرقی با کاربر عادی نداشت سلام فرقی با کاربر عادی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
namesgod 0 ارسال شده در اسفند 90 تونستم این مشکلو حل کنم. درست تنظیم نکرده بودمش ولی یک سوال: میخوام هر معلمی فقط بتونه نمره درس خودشو تغییر بده. اینکار چطور امکان داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 تو بخش تنظیمات دروس معلم مربوطه رو به درس های مرتبط با خودش متصل کردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
namesgod 0 ارسال شده در اسفند 90 چطوری میشه انتخاب کرد چه معلمی با چه درسی از چه مدرسه ای باشه ؟ داخل قسمت مدیریت گروه ها رفتم، معلم مربوطه را انتخاب کردم، دانش آموزانم انتخاب کردم اما به قسمت گروه درس هاش که میرسم نمیشه تک درس انتخاب کرد چون قبلش تو مدیریت درس ها یک دوره ساختم ( مثلا ابتدایی سال اول ) و کل درس های ابتدایی 1 زیر مجموعش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر