kalaybar 1 ارسال شده در اسفند 90 من نمیتونم وارد کنترل پنل سایتم بشم. یعنی در واقع با یک صفحهی کاملاً سفید روبهرو میشم. فکر میکنم چند وقت پیش از این افزونه (یا یه افزونهی مشابه دیگه) استفاده کردم، اما این که چه آدرسی بهش دادم، یادم نمیآد. حالا نمیتونم وارد صفحهی مدیریت سایت بشم. چه راه حلی برای این مشکل وجود داره؟ در PhpAdmin هم دنبال jsecure گشتم. نبود!!!!!!!! لطفاً راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه مورد نظر رو از طریق دیتابیس غیر فعال کنید... کجای دیتابیس رو گشتید و نبود!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در phpmyadmin در جدول پلاگینها به دنبال نام افزونه بگردید و اونو غیرفعالش کنید . بعد میتونید با آدرس پیشفرض وارد شوید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalaybar 1 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید افزونه مورد نظر رو از طریق دیتابیس غیر فعال کنید... کجای دیتابیس رو گشتید و نبود!؟ موفق باشید دقیقاً رفتم توی phpMyAdmin از اونجا رفتم روی دیتابیس مورد نظر از اونجا؛ jos_plugins 33 تا پلاگین داشتم که اونجا لیست شده بودن. اما jsecure وجود نداشت. حالا چند تا سؤال: 1- ممکنه از افزونهی دیگهیی (غیر از jsecure ) استفاده کرده باشم؟ 2- ممکنه جای دیگهیی رو دستکاری کرده باشم؟ مثلاً فایل ایندکس دات پیاچپی یا .htaccess رو. 3- کلهم در چنین مواقعی یک راه حل کلی وجود داره برای بازیافت آدرس اصلی کنترل پنل؟ با سلام در phpmyadmin در جدول پلاگینها به دنبال نام افزونه بگردید و اونو غیرفعالش کنید . بعد میتونید با آدرس پیشفرض وارد شوید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): عزیز! افزونهی jsecure اونجا نبود! البته گفتم که؛ یادم نیست دقیقاً از این پلاگین استتفاده کردم یا یکی دیگه یا اصلاً روش دیگه!!!!!!!! "حواسه دارم من؟!" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در صورت امکان ، اطلاعات کنترل پنل هاست+مدیریت جوملا+لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر