Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و عرض احترام بنده میخام بالای سایتم (موقعیتش هست ) یک منو ایجاد بشه که عنوان بخش ها رو نشون بده وقتی کاربر موس رو برد روش به پایین باز بشه و مجموعه ها رو نشون بده وقتی موس روی مجموعه رفت به کنار باز بشه و مطالب رو نشون بده اخه تو هر مجموعه یکی 2تا بیشتر مطلب نیست! من تمام منو هایی ک جومینا معرفی کرده http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/menus.html رو نصب کردم ولی نمیدونم جطور باهاش کار کنم... ممنون میشم رهنمایی نمایید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز این لینک که دادی چند منو ساز داره منظورتون کدوم یکی است؟ شما کدوم یکی را نصب کردید؟ swmenu را نصب کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 حقیقتش همه رو نصب کردم ولی مهم اینه که حتی منو رو هم برای نمایش انتخاب میکنم! ولی منو عمودی یا افقی باز شونده نمیشه؟؟ شاید من نمیدونم چطوره گزینه به منو اضافه کنم من از گزینه های جدید در منو نمایش مجموعه رو انتخاب میکنم یا نمایش بخش رو انتخاب میکنم باز هم به این صورت که دمو گذاشتم نمایش داده میشه !!!! دمو سایت چکار کنم ... خیلی لنگم !!!!1 مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما باید در منو موردنظرتون زیر منو تعریف کرده باشید در تنظیمات ماژول هم نمایش دائمی زیر منوها رو روی بله بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 چطور زیر منو تعریف کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 چطور زیر منو تعریف کنم؟ شما باید منو رو تعریف کنید و بعد گزینه والد رو روی منوی مورد نظر قرار بدین به همین سادگی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 سلام نفهمیدم ... الان من یک منو جدید ساختم و توی مدریت ماژول منو این من جدید رو نخاب کردم .... میخام به ین صورت باشه مثلا: ثبت نام | گزینه 1 | گزینه 2.........بعد به وقتی موس رفت روش به صورت پایین باز شه لینک ثبت نام شرایط ثبت نام==> بعد باز شه آقا تعرفه ثبت نام خانم دوستان سرچ کردم الان صفحه سوم دارم تک تک تاپیک ها رو میخونم ولی بجایی نرسیدم!!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما اول منو گزینه ا رو بسازید سپس گزینه 2 رو که خواستید بسازید رد قسمت گزینه والد منو گزینه 1 رو انتخاب کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستم من نحوه کار با منو ساز جومینا swmenu رو برات مینویسم شما همین رو می خواهید کار با هاش سخت نیست من فرض رو بر این میزارم که شما بخش و مجموعه و مطلبتون رو ایجاد کردید حالا باید منو رو ایجاد کنید از گزینه منوها قسمت مدیریت منو ها رو ایجاد کن روی دکمه جدید کلیک کن و سپس تا اینجا منو شما ایجاد شده و باید زیر منو ایجاد کنیم برای این کار مقابل منو ایجا شده رو ی آیکن آیتم منو کلیک کنید بعد گزینه جدید رو بزنید صفحه زیر باز میشه همینطور که مشخص کردم در قسمت مطالب گزینه نمایش لیست مجموعه های یک بخش رو انتخاب کنید صفحه ای که براتون باز میشه براش عنوان بنویسید و در قسمت پارامتر های اصلی نام یک بخش رو انتخاب کنید و گزینه ذخیره رو بزنید تا این جا نصف کارمون انجام شده حالا میریم سراغ کامپوننت swmenu که تنظیماتش رو براتون در تصویر زیر مشخص کردم خب تا اینجا کاری که می خواستی انجام شده اگر جایی مبهم بود بگو تا بگم فک میکنم به اندازه کافی ساده گفتم اگر به کارت اومد برام دعا کن راستی برای راست چین کردن زیر منوها باید از عدد منفی استفاده کنید به تصویر زیر توجه کنید و سعی کنید با آزمون و خطا زیر منوها تون رو درست کنید برا این کار باید به سربرگ دوم کامپوننت swmenu برید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر