eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام من برای یکی از دوستانم یه سایت تبلیغات زدم من کامپونت مدیریت تبلیغات دانلود و پلاگین وارث را فعال و کامپونت را نصب کردم ولی اطلاعات نمونه روش نیست همون 3 تا (روش نصب نیست) من برای نمونه یکی ایجاد کردم حالا نمی دونم چیکار کنم که روی (صفحه نمایش) بده اصلا نمیدونم چیکارش کنم منظورم صفحه اول است (در ضمن فایل راهنما را خوندم اما چیزی در این رابطه ننوشته بود. لطفا اگه میشه کمک کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید !! اگر در انجمن ایتدا جستجو میکردید چندین بار این موضوع توئضیح داده شده است ! یک منو ایجاد کنید و پیش فرض صفحه اول را روی آن قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در شهریور 89 با سلام و خسته نباشید ببخشید میشود کامل تر توضیح بدهید (بخاطر پیچیدگی جوملا و تازه کار بودن من) متوجه نشدم در ضمن در تالار جستوجو کردم اما پایان اون تاپیک هم مشکل بر طرف نشده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در شهریور 89 ابتدا باید یک مشتری تعریف کنید. برای این مشتری مشخصات کامل اعم از نام، آدرس سایت یا لینک مقصد و در آخر یک فایل تصویری با اندازه متناسب که ساختید را آپلود و به مشتری مربوط کنید.. خب حالا چون فقط یک مشتری دارید در صورت فعال کردن کامپوننت فقط همین مورد به نمایش در میاد. مشتریان دیگر را تعریف و نتیجه را بررسی کنید. جایگاه نمایش را در فوتر یا محل قرار گیری بنر های قالب قرار بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر