e601 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام من از پلاگین نمایش مشخصات مطلب TCE - Teglo Content Extension استفاده میکنم. مشکلم اینه که من از طریق ویرایش css قالب ، رنگ پس زمینه مطالب رو عوض کردم ولی رنگ اون قسمتی که کادر مشخصات مطلب هست عوض نمیشه. در مشخصات پلاگین هم آیتمی برای این منظور نبود. چطور میشه عوضش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e601 1 ارسال شده در اسفند 90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز دمو آنلاین از سایت نه اسکرین شات ! زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e601 1 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز دمو آنلاین از سایت نه اسکرین شات ! زندگیتان سپید سلام دوست عزیز فرق اینا رو میدونم ولی با عرض شرمندگی آدرس سایت رو نمیتونم اعلام کنم. جسارت نباشه ولی چه فرقی میکنه؟ در دموی آنلاین هم میخواهید همین رو ببینید دیگه؟ غیر از اینه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، درخواست دموی آنلاین یا همون آدرس سایت به دلیل بررسی کدهای سایت میباشد . با عکس که نمیشه کاری کرد اگه دسترسی به هاست ندارید ، میتونید موقتا از هاست رایگان استفاده کنید و آدرس را قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر